expoentreemigratiebeurs

De 15e editie van de emigratiebeurs is weer geschiedenis.
Wellicht heeft het bijgedragen aan een andere toekomst voor al haar bezoekers.

 

12 en 13 februari werd de goed bezochte emigratiebeurs georganiseerd in de Expo te Houten. "Een wereld aan kansen" prijkte op de folder die werd uitgereikt aan de bezoekers. Vol verwachting bezochten we de eerste van de drie hallen. In deze hal was voornamelijk Duitsland en Frankrijk vertegenwoordigd. De stands waren met de nodige folders, pennen, schrijfblokjes en enthousiaste mensen voorzien. Ook de typische hapjes waren vertegenwoordigd. Er was een mooie variatie van woongebieden, grensbanken maar ook notarissen. Ondanks de drukte waren de kraampjes, die gesitueerd waren rond een Mediterraans Terras goed voor de bezoekers te benaderen.

rabobankemigratiebeurs2011


In hal twee waren, naast het Caribische Terras weer hele andere kraampjes te vinden. De nadruk lag hier op praktisch. Verhuisbedrijven, de belastingdienst, verzekeringsbedrijven maar ook Pet Travel Clinic, Secondhome, makelaars en studieinformatie was hier te vinden. Tevens was in deze hal Canada, Zuid Afrika, Australie, Curacao, Thailand en Suriname vertegenwoordigd. Voor diegene die zich ook nog op een ander tijdstip willen inlezen was er een stand van emigratieboek.nl Hier konden de bezoekers zich weer tegoed doen aan de nodige emigratieliteratuur.

In hal drie stond Scandinavie centraal. Naast verschillende Zweedse gemeenten waren er ook Noorse en Finse gemeenten aanwezig. Ook de organisator van de Scandinavie beurs, Placement was hier van de partij. Op het Scandinavische terras, geheel in Scandinavische sfeer, konden de bezoekers van de verschillende versnaperingen genieten.

scandinaviepleinemigratiebeurs

Gedurende de hele twee dagen waren er ook nog verschillende presentaties en lezingen georganiseerd. Zo was er voor iedere bezoeker wel iets te vinden. De emigratiebeurs is de ideale beurs voor de aanstaande emigrant die zich breed wil orienteren.Wij verheugen ons al weer op de volgende!

 

Share

Google