Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik u hulp vragen in verband met een tv-programma voor Omroep Gelderland. Ik ben op zoek naar een Gelders stel/persoon dat dit jaar de laatste kerst in Nederland viert omdat ze gaan emigreren naar het buitenland. We maken een kerstprogramma dat wordt gepresenteerd door Harm Edens en bestaat uit een kerstdiner. Dit kerstdiner wordt bereid door bewoners van een zorgboerderij en staat in het teken van eerste en laatste kerst. Voor dit diner nodigen we bijzondere Gelderlanders uit met een mooi persoonlijk verhaal in het thema eerste en laatste kerst. Bijvoorbeeld de eerste kerst als topsporter, de laatste kerst als directeur van een groot bedrijf, de eerste kerst met een nieuwe nier en dus de laatste kerst in Nederland. We zoeken een stel/persoon die goed kunnen/kan vertellen en het ook leuk vinden/vindt om op tv te komen.
We willen dit stel/persoon graag een aantal keer filmen in aanloop naar de emigratie. Bijvoorbeeld met het inpakken van dozen en afscheid nemen van vrienden. Vervolgens willen we hen met nog een aantal bijzondere mensen uit Gelderland ook graag uitnodigen voor het kerstdiner. Dit diner zal ergens half december zijn. Dit diner wordt bereid door mensen van een zorgboerderij en hier maken we ook opnames van.
Kent u een Gelders stel/een Gelderlander dat het leuk vindt om hieraan mee te werken als inspiratiebron voor anderen en die het leuk vindt om een kerstdiner aangeboden te krijgen? Of kunt u mij helpen met deze zoektocht?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groeten,
Floor Foole
Redacteur/Verslaggever Omroep Gelderland
T.026 3713794
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Share

Google