Breum Guest House, Denemarken

      Geen reacties op Breum Guest House, Denemarken

Beum Guest House; Denemarken. Een pracht pand, aan de N355 naar Fur, in een toeristisch gebied met veel mogelijkheden.

Breum Guest House, Denemarken te koop. Met 11 kamers, 24 bedden en een toilet op de gang is er een "Stop and Go!" opgezet voor zowel zomers als 's winters. Dit concept is van start gegaan in samenwerking met de SuperCross in Breum die jaarlijk 800 overnachtingen doorstuurde naar andere gelegenheden verder weg van Breum.
De "Stop and Go!' is een uitkomst voor dagtoeristen en evenementgangers die zoeken naar een goedkope overnachtingsplek!

Zodra de "Stop and Go!' voorzien wordt van een ruimte met douches en toiletten kan de samenwerking met lokalen uitgebreid worden. Hierbij o.a. met Thise Mejeri die uitkijkt naar overnachtingen om de hoek!
Een manege kijkt er naar uit hun klanten dicht bij hun paard te kunnen laten verblijven.
Jenle museum welke veel evenementen organiseert.

Tevens valt ook nog te denken aan het verhuren van ruimtes aan kleine ondernemers, pensionisten, een kinderopvang of de jongerenclub van Breum. Zelfs een 2de hands winkel is erg populair in Scandinavië.

De huidige vergaderzaal is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijk teambuilding weekenden...

Een kleinschalige lunchroom, in combinatie met de ontbijtruimte voor de B&B is ook een welkome aanvulling. Of denk aan een Pannenkoekrestaurant.

Dit pand biedt vele mogelijkheden om naast werken, zeer ruim te kunnen wonen.
Met de supermarkt 100m lopen de ene kant op en de school op 100m afstand lopen de andere kant op (waar kinderen tot 16 jaar verblijven) is het ook wat gezinsleven betreft een ideale locatie.
De gehele linker"vleugel" gewijd aan het privé, met 3 toiletten 3 slaapkamers, een inloop kledingkast, een grote living, een kleine living, een bijkeuken met wasmachine en droger, een kleine bibliotheek en een bijkeuken zonder kookgelegenheid. De ruime keuken en de douche liggen centraal in het pand, maar het woondeel biedt ruimte genoeg om deze ook naar daar te realiseren...

Los van het pand staat een stenen L-vormige schuur/opslag/garage. De garage bied ruim plek voor 3 auto's. Als er een camperparkeerplaats gerealiseerd zou worden op de grote parkeerplaats, dan is het een mogelijkheid hier de sanitaire voorzieningen te plaatsen. De kleinere parkeerplaats bied voldoende ruimte voor 16 to 20 auto's.

Als Denemarken uw nieuwe thuis wordt, dan heeft u nu uw bestemming gevonden!

Totale Pand oppervlakte: 1344 m2
2 Kelders van totaal: 392 m2
Grond: 5831 m2

Vraagprijs € 145.000,-
Met andere woorden: ruimte en mogelijkheden genoeg, voor een nette prijs!!!

http:facebook.com/ BreumProperty
http:
su3315.wix.com/breumguesthouse#

Geef een reactie