Corrine Phaf in Frankrijk

      Geen reacties op Corrine Phaf in Frankrijk

Het verhaal van Corinne Phaf

Ik ben begin april 1997 naar Frankrijk vertrokken. Dat ik uit Nederland weg wilde wist ik al jaren (als kind al!). Dat het een mediterraan land moest worden was duidelijk, de rest liet ik een beetje aan het lot over en ik belandde in ZuidFrankrijk, tegen de Spaanse grens. Ik heb daar in de toeristische sector gewerkt, veel plezier gehad daar, en hierna vertrok ik voor een baan naar St.Tropez. Ik wist nu waar ik wilde gaan wonen, in de streek tussen St.Tropez en de grens met Italie. Ik belandde in Villefranche sur Mer, een prachtig dorp aan zee! Hier woon ik nog steeds en het bevalt me hier erg goed. Ik sta met 1 been in Frankrijk en met het andere in Italie. Perfect! Ik verhuur vakantiehuizen (Holidaystars.fr) in deze streek en begeleid mensen uit het buitenland die zich hier willen vestigen of willen investeren in onroerend goed (Riviera Consultancy.com). Emigreren? Gewoon doen!

Geef een reactie