Emigreren

      Geen reacties op Emigreren

Emigreren is een enorme stap.
De meeste mensen gaan niet over één nacht ijs en hebben dan ook een grote behoefte aan informatie. Wat zijn de regels, waar kan ik terecht, heb ik overal aan gedacht?

Maar het begint natuurlijk allemaal met een droom.
Je droom om te verhuizen naar een ander land. Waar ontstaat die droom uit en wordt die wel door je gezin gedeeld? Hoe zou het zijn om in dat andere land te wonen?

En dan, op een dag, lijkt de droom zo groot dat je besluit deze concreet te maken. Opeens ziet alles er anders uit. De focus is gericht op je grote doel: emigreren. Hoe ga je dit aanpakken, waarheen, wanneer, hoe?

Na het verzamelen van de nodige informatie en het leren van de taal is dan eindelijk de dag aangebroken: je gaat! Maar al snel na aankomst zal je ontdekken dat ook op je bestemming de nodige vragen zullen ontstaan.

De informatie die je online kunt vinden is bijna onuitputtelijk. Hier op www.wijgaanemigreren.nl hebben we geprobeerd om nuttige informatie te verzamelen. Is dit volledig? Nee, bij lange na niet! Toch hopen we je met deze informatie een stukje op weg te helpen. Naast de verhalen van je voorgangers vind je hier dan ook de nodige boeken, links maar ook een aanbod aan vastgoed en georganiseerde beurzen. Verder kun je je informatie en tips natuurlijk delen op ons forum

Geef een reactie