Gezocht: avontuurlijke singles die willen emigreren voor de liefde

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE SINGLES DIE WILLEN EMIGREREN VOOR DE LIEFDE

In het nieuwe Net5-programma Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het 'Nederlandse gevoel' kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder dan samen op de bank met een zak stroopwafels, Nederlands praten en aan een half woord genoeg hebben?

In de eerste aflevering worden de tien single expats voorgesteld. Wie zijn ze en wat doen ze? Wat zijn de bijzonderheden van het land waarin ze wonen en wat zoeken ze eigenlijk in een partner?

Veel liefs uit Holland

In de afleveringen die in het voorjaar van 2018 volgen, is te zien hoe de expats hun keuze maken. Ze ontvangen de aanmeldingen en dan komen de eerste kriebels: elke expat komt speciaal naar Nederland om de tien leukste singles te ontmoeten tijdens een aantal gezamenlijke dates en speeddates. Vier potentiële liefdes krijgen een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren.

Na deze eerste kennismaking in een vreemd land blijven er twee favorieten over. Zij keren samen terug naar Nederland, waar de expat gedurende een week kennis maakt met vrienden en familie. Na die week wordt de uiteindelijke beslissing genomen: is de liefde opgebloeid? En met wie? Wordt er al gedacht aan een emigratie? 

De expats van Veel liefs uit Holland wonen verspreid over de hele wereld: van Bangkok en Los Angeles tot de outback van Australië en de savanne van Kenia, maar ook het prachtige koude Noorwegen en de binnenstad van Parijs.

DUS: BEN JE SINGLE, KUN JE HET LEVEN VAN ONZE EXPATS COMPLEET MAKEN EN BEN JE BEREID OM JE KOFFERS TE PAKKEN VOOR DE LIEFDE? KIJK DAN OP DINSDAG 29 AUGUSTUS NAAR NET5 EN KLIK HIER OM ALVAST TE ZIEN WIE DE EXPATS ZIJN!

De introductieaflevering is op dinsdag 29 augustus om 20.30 uur te zien bij Net5 en wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam.

Bron: http://www.net5.nl

Geef een reactie