In prijs verlaagd: Schitterende gerestaureerde woonboerderij in de Dordogne!

Gerestaureerde woonboerderij Frankrijk
Mogelijkheid chambre d’hotes en gite

In het prachtige Champagne et Fontaine (noordwest Dordogne) staat deze schitterende gerestaureerde woonboerderij op 8500m2 grond te koop voor 480.000 euro. Het unieke object ligt op de top van een heuvel vlakbij een klein stadje en vismeertjes. De woning gebouwd in traditioneel steen heeft vele prachtige authentieke elementen in zich. 

De ruime woonkamer van 79m2 heeft gedeeltelijke vloerverwarming en marmeren tegels, een grote open haard en open eerste verdieping (void). De dubbele Franse ramen geven toegang tot de heerlijk tuin. De woning heeft verder een kantoor, een tweede woon/televisiekamer van 33m2, een eetkamer van 32m2 met Franse ramen die toegang geven tot het terras en het zwembad. De nieuwe keuken uit 2007 is van alle gemakken voorzien met inductiekookplaten, elektrische oven, vaatwasser en twee werkplekken met kasten. Met de zes slaapkamers en drie badkamers is deze boerderij direct geschikt voor het starten van een Bed & Breakfast (Chambre d’hotes). De bijgelegen schuur is gemakkelijk om te toveren tot twee gites.

In de prachtige tuin bevindt zich heel luxe een verwarmd zwembad. Op het land bevindt zich 4500m2 eikenbos waar veel wild leeft. U heeft regelmatig zicht op een ree, spechten en fazanten. Een groot deel (zo’n 2500m2) van de tuin is omheind door een hek en een muur zodat u in alle privacy van uw terras en zwembad kunt genieten.

Verwarming van de woning
De woning wordt verwarmd met een cv-installatie (GAZ met ondergrondse tank) voor het hele huis en vloerverwarming op de woonkamer en kantoor / slaapkamer op de begane grond. Er is een houtkachel kachel en een prachtige open haard.

prijs: € 399500.00

Voor meer foto’s en beschrijving zie www.wix.com/mttburoo/jovelle

Geef een reactie