Maison Voilà B&B met mini camping

      Geen reacties op Maison Voilà B&B met mini camping

Het is een zeer goed lopend bedrijf dat we nu 14 jaar in ons bezit hebben en we gaan met ons vijftiende seizoen beginnen. Het is een groot huis welke staat ingeschreven als Chambre d’hotes de Charme.

Het woonhuis is 27 meter lang en 7 meter breed. De hele bovenverdieping in het woonhuis vanaf de vide is nu slaapkamer privé inclusief badkamer. En beneden bevinden zich 2 gastenkamers waarvan 1 met badkamer (gerenoveerd voorjaar 2016) en de ander heeft alleen een wasbak en maakt gebruik van het sanitair van onze mini-camping. Verder is er een, woonkamer, eetkamer, serre (veranda, gerenoveerd najaar 2016) en een professionele keuken.

Het terrein waar de gebouwen op staan is bijna 10.000 m2. In de tuin bevindt zich een groot verwarmd zwembad van 7x 13 met een alarm, een all-weather tennisbaan, een jeux-de-boulesbaan, een mega schaakbord, barrel sauna, 2 jacuzzi, kinderspeeltuin en een tafeltennistafel.

De Bergerie is 5x15. In de Bergerie zijn er momenteel 4 slaapkamers; 3 met eigen badkamer én eigen terras, 1 kamer heeft alleen een wastafel en is gelegen op de 1e etage. De schuur heeft een afmeting van 8x16. Tevens bevinden zich aan de zijkant van de schuur 2 tuinkamers voor elk 4 personen. Deze hebben een eigen wasbak en maken gebruik van het sanitair van de mini-camping. Deze kamers zijn erg geliefd bij gasten op doorreis.

Sinds 2005 hebben wij ook een mini-camping. Hiervoor is een nieuw sanitair-gedeelte gebouwd in de grote schuur bestaande uit 2 douches, 2 wasbakken, een urinoir en 3 toiletten. (Het sanitair is in 2015 gerenoveerd en er is een extra toilet bij gemaakt) In een grote kamer in deze schuur hebben wij op dit moment onze linnenkamer met daarin professionele wasmachine en professionele droger, deze zijn aangeschaft in 2016. Er kan op twee manieren het huis worden verwarmd met elektrisch (nieuwe en energiezuinige radiatoren – vernieuwd in 2009 -, en 2 openhaarden. In het najaar van 2016 is de gehele buitenboel geverfd.

De mensen die onze chambre d'hote bezoeken zijn overwegend Nederlandse toeristen. Wij adverteren verder niet in andere landen, ook niet in Frankrijk. Dus daar zou je nog meer gasten vandaan kunnen halen, voor het voor en na seizoen of met kerst en oud en nieuw. Er zijn veel gasten die ieder jaar terug keren , veel nieuwe gasten en de mond op mond reclame loopt fantastisch.

Bezoek onze nieuwe website op www.maisonvoila.com Of volg ons op Facebook Maison Voila Reizen en Vrije tijd. Hopelijk hebben we U hiermee een beetje op weg geholpen en we horen graag van U of U het pand zou willen bekijken.

Geef een reactie