Welkom

      Geen reacties op Welkom

Wijgaanemigreren; De site waar je je emigratieverhaal kwijt kunt!!

Vele Nederlanders lopen met plannen om te gaan emigreren, wijgaanemigreren verzamelt daarom leuke emigratieverhalen en nuttige informatie die het emigreren makkelijker kan maken.

De motivatie om te emigreren loopt nogal uiteen. De een vertrekt in verband met het huidige politieke klimaat, de ander zoekt het avontuur, een prachtige natuur met veel rust of wil gewoon geheel opnieuw beginnen.

Er is ook nog altijd een verschil tussen het er tijdens de borrel, op een verjaardag, over hebben of het daadwerkelijk uitvoeren van de emigratieplannen.

Lees hier de verhalen van verschillende mensen die in verschillende landen een nieuw leven hebben opgebouwd. Wat heeft hen gemotiveerd? Waar moet je op letten? Wat is de invloed van de economische recessie? Is het iets voor jou en wil de rest van je gezin ook wel mee.

Wij hopen dat deze verhalen je zullen helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Emigreren is namelijk niet voor iedereen de juiste oplossing.

Naast de prachtige verhalen tref je hier tevens verschillende links naar handige sites aan. Ook vind je diverse handige informatie die je beslissing om te emigreren kunnen vergemakkelijken. Natuurlijk is niet alle informatie volledig. We horen dan ook graag je suggesties met informatie, nuttige beurzen en overige aanvullingen. Je kunt deze op ons forum kwijt maar mailen mag natuurlijk ook.

Wijgaanemigreren.nl verzamelt naast informatie over emigratie ook informatie over remigratie. Het emigreren is niet voor iedereen succesvol. Vele zullen dan ook weer terugkeren naar Nederland. Deze verhalen worden minder vertelt maar zijn zeker niet minder nuttig voor de aspirant emigrant. Ze zullen bijdragen aan een completer beeld over alles wat te maken heeft met emigratie.

We wensen je veel plezier op deze site en nodigen je uit om jouw verhaal te vertellen.
Mail ons dus je verhaal en lees deze binnenkort terug op deze site!

Tot snel!

Geef een reactie